Klossebos

Klossebos laat alle woonwensen in vervulling gaan. Kom tot rust in een thuis met een modern, functioneel en ruim karakter, gelegen in een groene en autoluwe omgeving.

Grotesteenweg-Zuid 26
9052 Zwijnaarde

ARCHITECTUUR
UITSTRALING
ZORGELOOS WONEN

Klossebos omvat 30 appartementen, ondergebracht in 4 meergezinswoningen, met een gevarieerd woonaanbod: 6 drie-slaapkamer appartementen, 6 één-slaapkamer appartementen en 18 twee-slaapkamer appartementen. De meergezinswoningen bieden per niveau 2 appartementen en elk 1 of 2 penthouse(s). Daarbij heeft elk appartement een lichtrijke leefruimte gekoppeld aan een ruime, zuidgeoriënteerde buitenruimte met zicht op de tuin en de groene omgeving.

De verschillende wooneenheden bestaan uit 4 bouwlagen. De gebruikte materialen zoals langwerpige stenen in gebakken aarde, schrijnwerk in hout en glazen hekwerk geven het geheel een moderne en tijdloze uitstraling.

img1
img1

De ondergrondse private parking met gemeenschappelijke fietsenstalling moet het groene karakter van het domein waarborgen. Op kelderniveau bevinden zich private bergingen, autostaanplaatsen, een afvallokaal, technische ruimtes en schoonmaakberging. Bezoekers kunnen hun wagen of fiets kwijt op een van de staanplaatsen van verhard gras.

Klossebos laat alle woonwensen in vervulling gaan.

Verbindt de rust van de natuur met de vitaliteit van de stad.

Bekijk Groen én Gent